Matematik

Marginale fordelinger

04. april 2010 af jeppetoft (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle

Jeg sidder med en statistikopgave, som driller lidt.

f(x,y) er en simultan tæthedfunktion med forskriften f(x,y)=exp(-y) for 0<x<y<uendeligt.

Hvad skal jeg gøre for at finde de marginale fordelinger?

Mvh.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2010 af peter lind

Har du ikke glemt en afhængighed af x ?

Ellers er de marginale fordelinger defineret ved

p(x) = ∫f(x,y)dy

p(y) = ∫f(x,y)dx


Skriv et svar til: Marginale fordelinger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.