Matematik

Et hurtigt spørgsmål

05. april 2010 af klaverspiller (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Kn = Ko (1+r)^n

Hvordan finder jeg n hvis jeg kender de andre variabler?

Kan simpelthen ikke huske det -.-


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. april 2010 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. april 2010 af CharlotteBP (Slettet)

Kn = Ko (1+r)

Kn/Ko = (1+r)n

log(Kn/Ko)=Log((1+r)n)

En af potens-reglerne siger at når der står en potens inde i en parentes må du trække den udenfor parentesen og gange med den..

derfor:

log(Kn/Ko)=n x Log(1+r)

Log (Kn/Ko) / (Log (1+r) ) =n


Skriv et svar til: Et hurtigt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.