Matematik

Homogene ligninger

06. april 2010 af nazcov (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle

Jeg har fået stillet en opgave med en differentialligning givet ved y'+y=2ex

Jeg skal bl.a. ; Opskrive den tilsvarende homogene ligning. - Kan i hjælpe mig med fremgangsmetoden? Jeg har søgt lidt herinde og kigget diverse steder på nettet men synes ikke jeg har kunnet finde noget der har hjulpet mig vildt.


På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Den kan skrives y' + y = f(x), hvis f(x) = 0 siges ligningen at være homogen af 1. orden


Skriv et svar til: Homogene ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.