Matematik

Reducere hjælpp pleasee :S

11. april 2010 af Aleynaa

(14a + 21b) : 7 - (6b - 12a) : 3


Jeg kan ik finde ud af at reducere nogen som kan hjælpe??:S


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2010 af PeterValberg

(14a + 21b) : 7 - (6b - 12a) : 3 = 2a +3b - 2b +6a = 8a +b

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2010 af Kiliki (Slettet)

der er en regnefejl i ovenstående...

(14a + 21b) : 7 - (6b - 12a) : 3 =

2a + 3b - 2b + 4a =

6a - b


Svar #3
11. april 2010 af Aleynaa

mange takk! :)))


Skriv et svar til: Reducere hjælpp pleasee :S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.