Matematik

find ´k i f(x)=x*(k-x)

22. april 2010 af kim,samsoon (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der en der kan hjælpe mig med opg. b)

En funktion f er bestemt ved; f (x)= x⋅(k−x) ,


hvor k er et positivt tal. Grafen for f afgrænser sammen med koordinatsystemets
førsteakse en punktmængde M, der har et areal.
 

a) Skitsér for k = 10 området M, og bestem arealet af M.


b) Bestem tallet k, når det oplyses, at arealet af M er 100.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2010 af Andersen11 (Slettet)


Svar #2
22. april 2010 af kim,samsoon (Slettet)

mange tak (*,*)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2011 af hvemerjeg (Slettet)

T


Skriv et svar til: find ´k i f(x)=x*(k-x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.