Matematik

Areal af trekant

24. april 2010 af Kamelkalle (Slettet)

Jeg har en trekant med sidelængderne:

a=10, b=15 og c=21.

Jeg ar brugt cosinusrelationen og fundet vinkel A (26,0498)

Men nu skal jeg beregne trekantens areal.

Jeg kender formlen: 1/2bc*sin(A) og benytter jeg den, får jeg et areal til værende 69,1665. Kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det ser rigtigt ud.


Skriv et svar til: Areal af trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.