Matematik

rigtigt?

27. april 2010 af Peterhansen92 (Slettet)

Besem den sammenhæng, der er mellem tallene a og c, når andengradsligningen ax^2 + 2x + c = 0   ,  a ≠ 0
 har netop en løsning

d = b^2 - 4ac = 0
d = 2^2 - 4ac = 0
2^2 - 4ac = 0
4 - 4ac = 0
1 - ac = 0
ac = 1 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2010 af NejTilSvampe

 a = c-1 <=> c = a-1


Svar #2
27. april 2010 af Peterhansen92 (Slettet)

hvorfor skal det være a = c^-1 ?

og er det jeg har lavet forkert så ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2010 af ramme2 (Slettet)

Det du har lavet er ikke forkert. Nejtil svampe har godkendt dine resultater og så gider jeg ikke at regne efter.  Du er bare ikke helt færdig med din opgave fordi du skal isolere a og c         ac=1 ⇔ a=1/c ⇔ a=c-1

ac=1 ⇔ c = a-1


Skriv et svar til: rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.