Fysik

Udledning af formel L=v/4*1/f-k

29. april 2010 af stigreal (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Jeg har fået til opgave at udlede følgende formel:

L=v/4*1/f-k

Jeg er helt på bar bund. Nogen der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det vil nok hjælpe lidt, hvis du vil forklare, hvad det drejer sig om (og sætte parenteser).


Skriv et svar til: Udledning af formel L=v/4*1/f-k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.