Matematik

Hjælp ønskes :S ö

01. maj 2010 af ramuk (Slettet)

Nogen der kan hjælpe???:S

a) Angiv for hver af funktionerne h(x) nedenfor to funktioner f(x) og g(x), således, at h(x) = (f ? g)(x) :

h(x) = √(x4 - x2)                                                 h(x) = ln(x-1)                                                   h(x) = 1/(x4 - x2)

b) Angiv for hver af funktionerne h(x) ovenfor, for hvilke x-værdier funktionen kan beregnes (definitionsmængden). Husk f.eks., at man kun kan tage kvadratrod af ikke-negative tal, at man kun kan tage logaritmen af positive tal, og at man kun kan dividere med tal forskellig fra 0.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2010 af Erik Morsing (Slettet)

mangler du ikke g(x)?, Du søger f bolle g


Svar #2
02. maj 2010 af ramuk (Slettet)

h(x) = (f º g)(x)


Skriv et svar til: Hjælp ønskes :S ö

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.