Kemi

buffer kapacitet

03. maj 2010 af Miapetersen1992 (Slettet)

hej, jeg har en opgave for som jeg har meget svært ved. Jeg har vedhæftet en fil af en graf.

- Vis på grafen hvor Eddikesyre/NaOH blandingen har sin bedste buffer kapacitet ?

- Vis på grafen hvor pH = pKs ?


tak på forhånd

Vedhæftet fil: Titrering.xls

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2010 af mathon

største pufferkapacitet er
                                     for pH = pKs


Svar #2
03. maj 2010 af Miapetersen1992 (Slettet)

hvordan udregner jeg den på den graf ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2010 af mathon

                                    pH-værdien som matcher (1/2)Vo           (Vo = titratorvolumen)


Svar #4
03. maj 2010 af Miapetersen1992 (Slettet)

hvad menes der med en (1/2)V ? ,s


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. maj 2010 af mathon

              (1/2)Vo = halvdelen af det antal mL NaOH, der skal til at neutralisere eddikesyren

              den dertil svarende pH-værdi = pKs


Svar #6
03. maj 2010 af Miapetersen1992 (Slettet)

ifølge min graf er det så ik tallet 6,76678368545 ?


Skriv et svar til: buffer kapacitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.