Matematik

Gangestykker f.eks 38x19

16. maj 2010 af Hasan000 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej allesammen, jeg har lidt svært ved at gange så vær sød at hjælp mig! (;

- Jeg ved ikke hvilken ende jeg skal starte fra f.eks

68 x 16 = Vis hvordan du regner prøv regn det ud en af jer! (;


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2010 af AbdulG (Slettet)

det giver det samme uanset hvad du starter med.

68 x 16 = 1088

16 x 68 = 1088


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. maj 2010 af mathon

           68·(10+6) = 680 + 68·6 = 680 + (60+8)·6 = 680 +360 + 48 = 680 + 360 + 40 + 8 = 680 + 400 + 8 =

                                                                                                                         1088


Skriv et svar til: Gangestykker f.eks 38x19

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.