Matematik
Indre og ydre funktion
Jeg skal bestemme integralet for følgende:
∫10 5x4 * ex^5+1dx
jeg har svært ved at afgøre hvad der er indre og hvad der ydre funktion.
er g(x) = 5x4 hvad er så f(x)?
Svar #2
24. maj 2010 af bkacky (Slettet)
ahh du bruger anderledes bogstaver... men som jeg forstår dig skal jeg sætte g(x) = t = x5+1 og derfor er f(x) = ex, right?
∫10 5x4 * ex^5+1dx = ∫21 5x4 * ex^5+1* 1/5x4 dt = ∫21 ex^5dt = [ex^5+1]21
så kan jeg altså ikke komme videre...
Skriv et svar til: Indre og ydre funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
