Matematik

uden hjælpemidler.

27. maj 2010 af sssl (Slettet) - Niveau: A-niveau

ret linje l går gennem punkterne P(1,-6) og Q(-2,3). hvor jeg skal bestemme en ligning for l, og bestemme koordinatsættet til hvert af linjens skæringspunkter med akserne.

ligningen er: y = -3x-3

hvordan kan jeg bestemme koordinatsættet til hvert af linjens skæringspunkter?


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. maj 2010 af Isomorphician

Skæring med y-aksen: indsæt x = 0 og løs

Skæring med x-aksen: indsæt y = 0 og løs


Skriv et svar til: uden hjælpemidler.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.