Matematik

Hurtigt spørgsmål om MOMS

01. juni 2010 af karolinea (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Nogen der hurtigt lige ville hjælpe mig.

- momsen er 25 %. den skal jeg ha lagt oven i 1288 kr ???
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2010 af Arkimedesanton (Slettet)

 Du finder 1 % af 1288 kr. Som giver 12,88 derefter ganger du med 25


Svar #2
01. juni 2010 af karolinea (Slettet)

skrev forkert i teksten. har rettet det nu.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2010 af jegerdinmor (Slettet)

1288*0,25


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. juni 2010 af jegerdinmor (Slettet)

(1288*0,25)+1288=svar


Svar #5
01. juni 2010 af karolinea (Slettet)

altså = 322 kr ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. juni 2010 af mette48 (Slettet)

Pris 1288 kr

moms  1288*25/100= 322 kr

pris med moms            1610 kr


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. juni 2010 af Arkimedesanton (Slettet)

 As i wrote ;() 


Brugbart svar (0)

Svar #8
02. juni 2010 af jegerdinmor (Slettet)

ok -_-


Skriv et svar til: Hurtigt spørgsmål om MOMS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.