Matematik

størrelse

08. juni 2010 af line112 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

heeij.

jeg kan ikke helt rigtigt finde ud af den her opg.

A) skriv tallene i rækkefølge efter størrelse.

1.5, 5/3, 1 1/3, 1,30, 5/4


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2010 af NejTilSvampe

1,5 

5/3 = 1+ 2/3 

2/3 = 0,66 => 5/3 = 1,66 > 1,5

1 1/3 = 1,30 < 1,33 < 1,5 < 1,66

5/4 = 1 + 1/4 = 1,25

5/4 < 1,30 < 1 1/13 < 1,5 < 5/3


Svar #2
08. juni 2010 af line112 (Slettet)

tusind tak


Skriv et svar til: størrelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.