Kemi

Ladning..?

09. juni 2010 af Doktor20 (Slettet)

Hej

Jeg skal lave en opgave der lyder som følgende:

Hvilken ladning har aminosyren Histidin ved neutralt pH ?

Histidins pk vædier er: pK1= 1.80, pK2= 6.04, pK3 = 9.33 og pHISO= 7.69.

Facit siger at aminosyren er positivt ladet, men det isoelektriske punkt ligger ved det neutrale pH og derfor burde den da være neutralt ladet... eller er jeg gal på den ?... :S

Håber der er nogle der vil hjælpe :)


Skriv et svar til: Ladning..?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.