Matematik

Eksponentiel udvikling

09. juni 2010 af Harriballs (Slettet) - Niveau: B-niveau

Gør rede for den eksponentielle udvikling  f(x)=b*a^x


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2010 af placebo321 (Slettet)

Gør rede for konstanterne:

a= fremskrivningsfaktoren pr. x-enhed

Af ligningen b*a^0=b*1=b ses, at der for en hver exp(x) gælder, at grafen går gennem punktet (0,b)

Kig på kapitalfremskrivning. Herunder renteformlen:

K=K0*(1+r)^n

I relation til eksponentielle udviklinger:

a=1+r


Svar #2
09. juni 2010 af Harriballs (Slettet)

 jeg skal have det skåret ud i pap, jeg er helt blank hvad angår matematik


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2010 af placebo321 (Slettet)

Har du en matematikbog?


Svar #4
09. juni 2010 af Harriballs (Slettet)

 ja, men jeg forstår ikke det meste pga fagudtryk


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.