Fysik

Enhederne i snorbølgesammenhængen

16. juni 2010 af Blueoil (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej..

kieslich har skrevet nogle potentielle sammenhænge i #6 her:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=657523

Det er sammenhængen mellem mlod og v som jeg har brug for.

Men jeg forstår for det første ikke hvorfor enhederne ikke stemmer? (Eller hvorfor jeg tror de ikke stemmer...)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2010 af Bankier (Slettet)

Du kan regne i si enheder   kg, m, s, J , så får du også resultatet ud i si enheder.


Svar #2
16. juni 2010 af Blueoil (Slettet)

v = mlod^½ * (g/msnor)^½

[v] = kg1/2 * (m/s2 / kg)1/2

= kg1/2 * m1/2 / s / kg1/2

= m1/2 / s

Hvad er det jeg gør forkert?


Svar #3
16. juni 2010 af Blueoil (Slettet)

Skal man gange med snorlængden den anden faktor?


Svar #4
16. juni 2010 af Blueoil (Slettet)

Help please :(


Skriv et svar til: Enhederne i snorbølgesammenhængen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.