Matematik

Mundtlig matematik: Bevisførelse

18. juni 2010 af Maskinen (Slettet)

 Godaften Studieportalen, 
Jeg sidder med en prøvespørgsmål til matematik, hvor jeg usikker på hvorledes jeg vil gribe den an. 
Er der nogle som kunne hjælpe mig, eller eventuelt sad med et bevis/disposition til følgende emne: 

Potenser og logaritmer
- Redegør for logaritmefunktionen log(x) og redegør for regneregler med logaritmer.

/V.h. Mikkel 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2010 af mathon

se evt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. juni 2010 af Matkaj

Prøv noget i stil med

del 1:

Hvad er logx for en størrelse (herunder hvad er log1 og log10), hvad er dens definitionsmængde og værdimængde, hvordan ser dens graf ud

del2:

Bevis en eller flere af  regnereglerne: log(a*b)= loga + logb, log(a/b)=loga - logb, log(a^x)=xloga

Du kan evt. komme ind på den naturlige logaritme også.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. juni 2010 af mathon

del 2:
         se evt.
         www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx


Skriv et svar til: Mundtlig matematik: Bevisførelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.