Kemi

beregne saltkoncentration

19. juni 2010 af smilme (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle

Som overskriften lyder, vil jeg gerne beregne saltkoncentration (NaCl).

Det som jeg ved: Molar masse dvs. M = 58,5

                                massen af salt dvs: m = 0,29

Jeg kan simpelthen ikke finde ud af det. Håber der er nogle klogehoveder derude der vil hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2010 af mathon

...i hvilket volumen?

          c = (m/M)/V


Skriv et svar til: beregne saltkoncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.