Kemi

find koncentration haster

26. juni 2010 af msn88 (Slettet)

hej

Component         Retention        Area             Internal/v/v%
Ta propylacetat   2,035             269,1819        0,3129 v/v%
Ta butylacetat     2,341            723,8364        1,0000 v/v%
                                             993,0183         1,3129

 

der står bestem desuden konc. i kontrolprøven og den relativ målefejl, gennem de her ekneltværdier tal.  

er det denne her formel

c = m/M * 1000 * M

n = c * v / 1000

n = m / M

eller andre måske

og hvilken tal skal jeg ligge i formlen.

og hvad står de her navne for på dansk

Component,    Retention  Area , Internal/v/v%

håber for snart svar af jer


Skriv et svar til: find koncentration haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.