Matematik

f(x) skal nærme sig y=x

28. juli 2010 af Blueoil (Slettet)

Hej.

Nu har jeg efterhånden haft brug for dette en del gange, men jeg har ikke haft en fast metode. Derfor er jeg interesseret i at høre, om der er noget bestemt man kan gøre ved forskriften af en funktion, sådan at grafen for funktionen nærmer sig linjen y=x?

På forhånd tak :)


Svar #1
28. juli 2010 af Blueoil (Slettet)

Hvis det hjælper noget, så kan jeg sige at det kun handler om intervallet 1>x>0


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. juli 2010 af JKaram (Slettet)

Jeg forstår ikke helt dit spørgsmål. Altså noget man kan ændre ved en funktion, eller hvordan?

God dag

Jonas


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. august 2010 af keel (Slettet)

Hey Jonas,

Du er da bløøøød


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. august 2010 af JKaram (Slettet)

Hej Keel.

Ja, jeg sejler fuldtsændigt!

Karam


Skriv et svar til: f(x) skal nærme sig y=x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.