Fysik

Formel?

15. august 2010 af Sidus (Slettet)

En skole har 9 elever gange så mange elever (E) som lærere (L). -> Lav en formel, som udtrykker dette ved hjælp af E for antal elever og L for antal lærere. Beregn, hvor mange elever der er ved 60 lærere -> hvor mange lærere er der ved 459 elever?

Udregning:

-> E * L = 81, 81/60 = 1,35 ~ en lærer til en elev, 81/459 = 0,17, 0,17 * 6 = 1,02 ~ en lærer til seks elever.

Er det rigtigt udregnet? :/


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. august 2010 af mette48 (Slettet)

Det ser ikke rigtigt ud og jeg forstår slet ikke hvad du mener.

antal elever = antal lærere * 9

E=9*L

60 lærere L=60

E=9*60=540

der er 540 elever

459 elever E=459

459=9L

L=459/9=51

der er 51 lærere


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. august 2010 af ramme2 (Slettet)

E = 9L   antal elever som funktion af antal lærerer    og  L= E/9   antal lærerer som funktion af antal af elever                      L=60          E = 9*60       E = 540

E = 459         L = 459/9         L = 51


Skriv et svar til: Formel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.