Matematik

Find de manglende størrelser i kasser

22. august 2010 af Simon95 (Slettet)

hej

hvordan finder jeg de manglende størrelser i følgende kasser

V=27 cm3 og G=9 cm2

V= 98,28 cm3, 1=3,36 og B=2,5 cm

V=168m3, h=92,3dm


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. august 2010 af Krabasken (Slettet)

1) V=27cm3, G=9cm2, h = V/G (idet V jo = h * G)

2) Den er gal med det midterste udsagn "1=3,36" hvaba?

3) Igen V = h * G, altså G = V / h


Skriv et svar til: Find de manglende størrelser i kasser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.