Matematik

Radius

24. august 2010 af cllsLkh (Slettet)

Kan jeg få hjælp til at løse denne opgave?

Find radius i følgende cirkler:

Areal= 12 m (kvadratmeter)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2010 af gigas (Slettet)

Arealet af en cirkel er givet som:

A = π*r2
Indsæt din kendte værdi og isoler r


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2010 af mathon

   r = √(A/π)


Skriv et svar til: Radius

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.