Matematik

sammenhæng

25. august 2010 af kalokdk (Slettet)

opgaven lyder: 

I en model antages, at sammenhængen mellem en hundestejles vægt og længde er givet ved:

f(x)=0,023x^2,777,

Hvor x angiver længden (målt  i mm) og f(x) angiver vægten (målt i mg).

a) Bestem vægten af en 30mm lang hundestejle

b) Bestem længden af en hundestejle, der vejer 1000 mg.

Har virkelig brug for hjælp :'( jeg er helt lost!


Brugbart svar (3)

Svar #1
25. august 2010 af Isomorphician

a) indsæt 30 på x's plads og udregn

b) løs 1000 = 0,023*x2,777


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2010 af mathon

     
                      y = 0,023·x2,777

                      x2,777  = (y / 0,023)

                      x = (y / 0,023)1/2,777


Skriv et svar til: sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.