Fysik

Lille Fysik spørgsmål!?

25. august 2010 af sar94 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal omskrive 1200 nm til m! Håber i kan hjælpe og viser mig de forskellige trin!

På forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at præfixet n (nano) betyder 10-9 , så 1200 nm = 1200·10-9m


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2010 af mette48 (Slettet)

1200 nm = 1200/109 m =1,2/106 m=1,2/ 1 000 000 m =0,0000012 m


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Resultatet er korrekt; men man vil nok foretrække det på formen 1,2·10-6m .


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. august 2010 af mette48 (Slettet)

#3

det er ikke alle folkeskoleelever, der er fortrolig med den skrivemåde , som man bruger i gymnasiet og senere


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. august 2010 af mathon


Svar #6
27. august 2010 af sar94 (Slettet)

 Jeg er virkelig forvirret. Jeg brugte første svar og det er åbenbart forkert ??? :O


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. august 2010 af mathon

...alle svarene er rigtige


Skriv et svar til: Lille Fysik spørgsmål!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.