Kemi

ER MOLARMASSEN FOR H2O= 18?=????

26. august 2010 af milllaaaasssaaas11111111111 (Slettet)

ER MOLARMASSEN FOR H2O= 18?=????


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2010 af mathon

             M(H2O) = 18,02 g/mol


Svar #2
26. august 2010 af milllaaaasssaaas11111111111 (Slettet)

mange tak for din hjælp:)


Skriv et svar til: ER MOLARMASSEN FOR H2O= 18?=????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.