Matematik

FIND DIFFERENSKVOTIENTEN AF 2/X

28. august 2010 af Camilaaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Er der ikke nogen der kan vise mig hvordan man gør det trin for trin  ?

Med tal og resultat og det hele.

Jeg ved ihvertfald at  det giver - 1/x0 ^2  når vi snakker om funktionen 1/x


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2010 af NejTilSvampe

1/x = x-1

(x-1)' = -1x-2

(k*f(x))' = k*f'(x)

(2/x)' = 2* (1/x)' = -2x-2= -2/x2


Svar #2
28. august 2010 af Camilaaaa (Slettet)

 Taak, skal du have.


Skriv et svar til: FIND DIFFERENSKVOTIENTEN AF 2/X

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.