Fysik

Energi hjælp, tak :D

29. august 2010 af Bænkebider (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg har et problem, en forklaring kunne være godt, tak :)

Vi ser på en elektrisk 40 W pære. Pæren lyser i 1 time og 35 min.

a. Beregn pærens energiforbrug i J.

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2010 af BrainChild (Slettet)

kan det være 40 gange med 1 time og 35 i sekunder ?


Svar #2
29. august 2010 af Bænkebider (Slettet)

Ved jeg ikke, kan det??


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2010 af BrainChild (Slettet)

er ik sikker, undskyld..


Svar #4
29. august 2010 af Bænkebider (Slettet)

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. august 2010 af mathon

    E = P·t = (40 W)·((1·3600 + 35·60) s) = 228000 Ws = 228000 J = 228 kJ


Svar #6
29. august 2010 af Bænkebider (Slettet)

mathon

JEG ELSKER DIG.

Mere forståeligt end selve bogen.


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. august 2010 af BrainChild (Slettet)

yeah! så det jeg mente var rigtig


Skriv et svar til: Energi hjælp, tak :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.