Matematik

Vektor udregning

29. august 2010 af kuntz15 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp til at bestemme længden af 2 vektor, når de skal lægges sammen

 pvektor + qvektor
pvektor = 11,52
qvektor = 21,53
vinkel 72,4o med hinanden
vinkel z = 180o – 72,4o
vinkel z = 107,6o

P + Q = √(?11,52?^2+?21,53?^2 )
P + Q = 24,4183


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2010 af mette48 (Slettet)

Du glemte filen


Svar #2
29. august 2010 af kuntz15 (Slettet)

sådan


Skriv et svar til: Vektor udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.