Fysik

Enheder?

28. marts 2005 af Katrine Skov (Slettet)
Volt^2/W.... = V/A = ohm ??!! Er det korrekt..?

Svar #1
28. marts 2005 af Katrine Skov (Slettet)

er det ikke rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2005 af frodo (Slettet)

jo den er god nok.

Svar #3
28. marts 2005 af Katrine Skov (Slettet)

kJ/(sek * A^2) = hvilken enhed giver det..?

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. marts 2005 af frodo (Slettet)

ehh..

Prøv at kigge i den fysiske formelsamling, der er her på siden, og se om du kan finde en formel, der passer med det.

Skriv et svar til: Enheder?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.