Matematik

isoler h ???

30. august 2010 af sissasine (Slettet) - Niveau: C-niveau

skulle  finde formlen for rumfanget af en kasse udfra givne oplysninger og det blev som følgende:

nu skal vi så isolere h,  hvordan gør man det ???

V=0,7•b^3 = 0,7•(2h)^3= 8• 0,7•h^3= 5,6•h^    


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2010 af peter lind

Divider med 5,6 og uddrag den 3. rod af resultatet


Svar #2
31. august 2010 af sissasine (Slettet)

 ok   5,6•h^3 divideret med 5,6 = 1 h^3 hvordan gør man på regnemaskinen når man skal uddrage den 3 rod

skriver man 3 og så kvadratrodstegnet og så 1 eller hvordan


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2010 af PMxD (Slettet)

man sætter det som opløftet 1/3

så x^(1/3)


Skriv et svar til: isoler h ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.