Matematik

Omkreds + areal

04. september 2010 af xixisandra (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Nogle der kan huske hvordan man regner omkredsen og arealet ud af firkanter? (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2010 af richgirl (Slettet)

A=l*b

O=(l+b)*2


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2010 af PMxD (Slettet)

 A=π * r^2

O=π * d

π er pi som er 3,14

r er radius

d er diameter


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2010 af PMxD (Slettet)

 hov, skrev den et forkert sted... sorry! :P


Skriv et svar til: Omkreds + areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.