Matematik

Linær funktion igen

05. september 2010 af 7g5 (Slettet) - Niveau: A-niveau

opgaven lyder sådan:

En ret linje har ligningne y=6*x-1

a) bestem y - koordinaten til det punkt på linjen hvis x - koordint er 2.

b) Bestem x - koordinat til det punkt på linjen hvis y - koordinat er 17.

c) Bestem linjens skæringspunkter med koordinataksene. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2010 af Dynin (Slettet)

ad a) indsæt x=2

ad b) indsæt y=17

ad c) sæt x=0 og bestem y ... og sæt y=0 og bestem x


Svar #2
05. september 2010 af 7g5 (Slettet)

Jeg tror ikke helt jeg forstår c? :S 


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2010 af Dynin (Slettet)

ad a) y=6*2-1=..

ad b) 17= 6*x-1 ...

ad c) gør som i a og b


Svar #4
05. september 2010 af 7g5 (Slettet)

hvordan bestemmer jeg x? 


Skriv et svar til: Linær funktion igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.