Matematik

Hjælp til at skrive om til produktform

05. september 2010 af meller22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa :-)

er der nogle der kan hjælpe mig med at skrive følgende om til produktform, da det volder mig en del problemer :

9 + 16x^2 + 24x = ?

2a + 2b - 2c = ?

8ef - 20feg - 28efh = ?

Håber virkelig I kan hjælpe!
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2010 af Duffy

Brug første kvadratsætning


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2010 af Krabasken (Slettet)

Hvorfor starter du en ny tråd mens vi sidder og svarer dig på den gamle - ?

Hvis du vil have vores hjælp, må du samle dig om een tråd, så vi ved, hvor vi skal skrive svarene til dig.

--------------------------------------------------------------------------

8x kan sættes udenfor parentes: 8x * ( 2x + 3) + 9

2 * (a + b - c)

2ef * (4 - 10g - 14h)

Produktform er noget med gangetegn, og som du kan se, har udtrykkene nu fået et hver sit gangetegn . . .
 


Skriv et svar til: Hjælp til at skrive om til produktform

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.