Matematik
substitution ved bestemt integration
jeg skal via substitution bestemme følgende tal
∫01 (3x2 + 1) * √2x3 + 2xdx
og
∫10 (1 + 1/2√x) * ex + √xdx
???
kan jeg få hjælp,
Svar #1
06. september 2010 af NejTilSvampe
altså den første ganger du bare ind i parentesen og bruger ∫ x^n dx = 1/(n+1) *x^(n+1)
nummer 2:
u = x+√x => du = 1+1/(2√x) dx
og så sætter du bare det ind.
Svar #2
06. september 2010 af rnadal (Slettet)
hva mener du med at gange ind i parentesen, det er der jo allerede gjort ???
Svar #3
06. september 2010 af NejTilSvampe
#2 - (3x^2 +1)*√2x^3 - gang ind i parentesen!!
hvis du ikke ved hvad det betyder, så tag lige algebra om inden du begynder på integralregning plzz.
Skriv et svar til: substitution ved bestemt integration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
