Fysik

Regn med densiteter

07. september 2010 af sweeti14 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej :)

Jeg har lige lidt problemer med nogle opgaver, som jeg troede jeg kunne finde ud af, men jeg synes ikke resultatet lyder rigtigt.

Opgaven lyder: Jensen vil anlægge en haveterrasse på 5 meter · 4 meter med betonfliser. Fliserne måler 50 cm · 50 cm · 5 cm og skal lægges i et 15 cm tykt lag sand.

a. Hvor mange m3 sand skal der bruges?

Mit svar: V= 5m · 4m · 0,15m = 3m3

Er det rigtigt?

b. Hvor meget vejer sandet?

Mit svar: m = ρ · V m = 1,6 g/cm3 · 0,000003cm3 = 0,0000048

Passer det?

På forhånd tusind tak
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0 -- Du har allerede opgaven kørende i denne tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=884334 

hvor en diskussion er i gang. Der er ingen grund til at starte en ny tråd med samme opgave.


Skriv et svar til: Regn med densiteter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.