Matematik

2. grads ligning/Hjælp

10. september 2010 af havsten (Slettet)

x^2-6,25=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2010 af Mimical (Slettet)

x2 - 6,25 = 0

x2 = 6,25

x = √6,25

x = 2,5 ∨ x = -2,5


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

x2 = 6,25 = 2,52 , hvoraf

|x| = 2,5 , eller x = ±2,5


Svar #3
10. september 2010 af havsten (Slettet)

Mange tak, 10-øren er faldet.


Skriv et svar til: 2. grads ligning/Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.