Studiejob

Familie- og lektiecafé søger frivillige

13. september 2010 af rosenmhtconsult (Slettet)

Vores café er ikke den helt traditionelle slags! Udover at være en lektiecafé, er det også en familiecafé, hvor forældre kan komme og få hjælp til skole-hjem samarbejde, forståelse for deres børns uddannelse og skole etc. Det er desuden en café, som vi ønsker at bruge som platform for lokale initiativer, blandt andet et par pige- og kvindegrupper. Og derudover vil vi jævnligt invitere til arrangementer, så det også er sjovt at komme her - og som vi meget gerne vil have din hjælp til at arrangere!
Som frivillig i Familie- og Lektiecaféen vil du derfor have mange hatte på – og du vil med garanti blive udfordret, underholdt og uundværlig!

Da vi er et helt nystartet projekt søger vi også en gruppe frivillige, som har tid og lyst til at gøre en ekstra stor forskel, og indgå i planlægning og organisering af caféerne.

Torsdag den 16. september 2010 fra kl. 13-17 åbner caféen med underholdning og hygge. Efter åbningsarrangementet holder vi det første introduktionsmøde for frivillige fra kl. 17:30-19:30.

Kontakt os for tilmelding eller nærmere information:

Familie- og Lektiecaféen
Integrationscenter Rosen
Rønnebær Allé 106
3000 Helsingør

Projektleder Amalie Maj Sørensen Sommer
Email: [email protected]
Tlf: 49 26 49 41

Projektmedarbejder Jette Andersen
Email: [email protected]
Tlf: 29 26 75 37
 


Skriv et svar til: Familie- og lektiecafé søger frivillige

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.