Matematik

Kvadratsætning, Hurtig hjælp :)

13. september 2010 af dittejensen1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg har fået til opgave at løse nogle kvadratsætninger og skrive hvilken kvadratsætning der er brugt, er der nogle der hurtigt kan forklare hvad forskellen er på de forskellige kvadratsætninger? det ville være stor hjælp, TAK :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. september 2010 af 1lillemus (Slettet)

prøv at tegn dem :) det er altid sjovt.

http://da.wikipedia.org/wiki/Kvadrats%C3%A6tningen


Svar #2
13. september 2010 af dittejensen1 (Slettet)

 øh forstår stadig ik hvilken der er 1, 2 og 3 :D


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. september 2010 af 1lillemus (Slettet)

det er vel ligemeget hvilket nummer de har?


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. september 2010 af 1lillemus (Slettet)

øhmm.. ellers tror jeg man plejer at angive dem i den rækkefølge de står i på wikipedia :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
13. september 2010 af 1lillemus (Slettet)

1 (a+b)^2 =a^2+b^2+2ab

2 (a-b)^2 = a^2+b^2-2ab

3 (a+b)(a-b) = a^2-b^2


Skriv et svar til: Kvadratsætning, Hurtig hjælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.