Matematik

finde x værdi for 884=442*1.0217^x

14. september 2010 af qwak (Slettet) - Niveau: A-niveau

overskriften giver sig selv, har prøvet mig lidt frem med at dividere med 442 på begge side og fik 2=1.0217^x

men så gik jeg i stå... hvordan finder man x?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2010 af Isomorphician

log(2) = x*log(1.0217)


Svar #2
14. september 2010 af qwak (Slettet)

 takker!


Skriv et svar til: finde x værdi for 884=442*1.0217^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.