Matematik

Ligning med to ubekendte

16. september 2010 af Rafl (: (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hvordan løser man følgende ligning?:

8 + 4s = 7s - 2(14 - 3s)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2010 af Bankier (Slettet)

Du har kun en ubekendt , nemlig s.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2010 af Boarh (Slettet)

der er da kun en ubekendt? jeg kan i hvert fald ikke se hvad der adskiller dine s'er fra hinanden?


Svar #3
16. september 2010 af Rafl (: (Slettet)

 Hvordan beregner man den så?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2010 af Boarh (Slettet)

isolerer s på den ene side og tal på den anden


Svar #5
16. september 2010 af Rafl (: (Slettet)

 Jamen hvordan gør man det? Jeg kan nemlig ikke få den til at passe.


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. september 2010 af Boarh (Slettet)

Opløs parentesen:

8+4s=7s-28+6s

Isoler:

8+28=7s+6s-4s

36=9s

4=s


Skriv et svar til: Ligning med to ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.