Matematik

Hastighed

25. september 2010 af marloww (Slettet)

hej bruger,,

jeg ved godt at det lyder lidt dumt, men jeg kan altså ikke huske hvordan man regner hastighed om til km/t..

En knallert der har en gennemsnitsfart på 30km/t...og skal kører 22km..hvor langt tid vil den taget at når frem.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Brug den grundlæggende formel

v = s/t .

Du kender v og s og finder så t = s/v .


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2010 af mette48 (Slettet)

tid = vejlængde / hastighed


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2010 af Arkimedesanton (Slettet)

 30/22 :) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det er forkert. Se den rigtige formel i #1.


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. september 2010 af mette48 (Slettet)

tid = vejlængde / hastighed

indsæt

vejlængde22 km og

hastighed 30 km/t

derved fås tid i timer


Skriv et svar til: Hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.