Tysk
tysk Oversættelse: jenseits der stille
05. april 2005 af
MizzL (Slettet)
mangler hjælp til rettelse..
jenseits der stille.
A.
Am ersten Weihnachtstag Lara bleibt bei denn Grosseltern, mit Clarissa und Gregor. Es geht ihr gut und das Zusammensein mit den Onkel und die Tante es geniest. Sie zusammen radeln. Als Lara zurück zu Hause es, wünschen sie, dass Kai wird wie Clarissa. Sie muss mit ihre Tochter zusammen radeln. Kai versichert, dass sie werde radeln lernt, wenn das Baby gekommt. Aber sie hat problemiern mit den Gleichgewichtssinn.
Dansk oversættelse:
1.juledag bliver lara hos bedsteforældrene, sammen med clarissa og gregor. Hun har det dejligt og nyder samværet med onklen og tanten. De cykler sammen. Da lara igen er hjemme, vil hun have, at kai skal være som clarissa. Hun skal cykle sammen med hendes datter. Kai forsikrer, at hun vil lære at cykle, når babyen er kommet. Men hun har problemer med balanceevnen.
jenseits der stille.
A.
Am ersten Weihnachtstag Lara bleibt bei denn Grosseltern, mit Clarissa und Gregor. Es geht ihr gut und das Zusammensein mit den Onkel und die Tante es geniest. Sie zusammen radeln. Als Lara zurück zu Hause es, wünschen sie, dass Kai wird wie Clarissa. Sie muss mit ihre Tochter zusammen radeln. Kai versichert, dass sie werde radeln lernt, wenn das Baby gekommt. Aber sie hat problemiern mit den Gleichgewichtssinn.
Dansk oversættelse:
1.juledag bliver lara hos bedsteforældrene, sammen med clarissa og gregor. Hun har det dejligt og nyder samværet med onklen og tanten. De cykler sammen. Da lara igen er hjemme, vil hun have, at kai skal være som clarissa. Hun skal cykle sammen med hendes datter. Kai forsikrer, at hun vil lære at cykle, når babyen er kommet. Men hun har problemer med balanceevnen.
Svar #1
05. april 2005 af Fingersen (Slettet)
Am ersten Weihnachtstag /Lara/ bleibt (Lara) bei den/n/ Gro/ss/(ß)eltern, mit Clarissa und Gregor.
/Es geht ihr gut/(Sie hat es schön) und (genießt) das Zusammensein mit de/n/(m) Onkel und d/i/e(r) Tante /es geniest/.
Sie /zusammen/ radeln (zusammen).
Als Lara /zurück/ zu Hause (wieder) /es/(ist), /wünschen/(will) sie, dass Kai /wird/ Clarissa (ähnelt).
Sie muss mit ihre(r) Tochter /zusammen/ radeln.
Kai versichert, dass sie werde radeln lern/t/(en), wenn das Baby gekomm/t/(en sei).
/Aber s/(S)ie hat (aber) /problemiern/ mit de/n/(m) Gleichgewichts/sinn/(fähigkeit Probleme)
/.../ = fjernes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
/Es geht ihr gut/(Sie hat es schön) und (genießt) das Zusammensein mit de/n/(m) Onkel und d/i/e(r) Tante /es geniest/.
Sie /zusammen/ radeln (zusammen).
Als Lara /zurück/ zu Hause (wieder) /es/(ist), /wünschen/(will) sie, dass Kai /wird/ Clarissa (ähnelt).
Sie muss mit ihre(r) Tochter /zusammen/ radeln.
Kai versichert, dass sie werde radeln lern/t/(en), wenn das Baby gekomm/t/(en sei).
/Aber s/(S)ie hat (aber) /problemiern/ mit de/n/(m) Gleichgewichts/sinn/(fähigkeit Probleme)
/.../ = fjernes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Svar #2
05. april 2005 af MizzL (Slettet)
1000 tak skal du have..
Jeg har utrolig svært ved den tyske grammatik, så det var en stor hjælp...
MVH Linda
Jeg har utrolig svært ved den tyske grammatik, så det var en stor hjælp...
MVH Linda
Skriv et svar til: tysk Oversættelse: jenseits der stille
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
