Matematik

vær sød at hjælpe, det vigtig

28. september 2010 af Ukendtkurder (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 En båndoptager til 2580, 00 kr købes med 15 % i udbetaling

og resten i afdrag over 12 måneder med

lige store afdrag pr. måned

hvor meget skal betales pr. måned i afdrag ?

EN 14 ÅRIG SKAL FORSTÅ DET I SKRIVER !


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2010 af sillemusen123 (Slettet)

hej har du regnet udbetalingen i kroner

dvs: 15*2580/100=


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2010 af bolani (Slettet)

15 % af 2580 kan man finde ved at sige:

(2580/100)*15 = 387.

- dvs. der skal betales 387,00 kroner ved køb.

Så minuser du:

2580-387 = 2193.

De 2193 kr. skal betales tilbage over 12 måneder. Og det skal være lige stort afdrag. så siger man

2193/12 = 182,75

I og med 25 øren ikke eksistere længere, skal der betales ca. 183,- kroner om måneden i Afdrag :-)

Er der noget du ikke forstår så skriv.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2010 af Anxyous (Slettet)

 2#, du glemmer elektroniske overførsler, så er det ligegyldigt med 25-øren.


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2010 af bolani (Slettet)

#3 - sjov at det er lige dér fejlen ligger. Men ja. Du har da ret.


Brugbart svar (1)

Svar #5
28. september 2010 af Anxyous (Slettet)

 ;)


Skriv et svar til: vær sød at hjælpe, det vigtig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.