Matematik

Om at dele noget

28. september 2010 af Ukendtkurder (Slettet) - Niveau: 8. klasse

ANDERS , BENTE OG CHRISTIAN SKAL DELE 1520 KR., SÅ ANDERS FÅR 150 KR. MERE END BENTE OG CHRISTIAN FÅR 40 KR. MINDRE END ANDERS. 

HVOR MANGE PENGE FÅR DE HVER ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Opstil det givne i ligninger:

A + B + C = 1520

A = B+150

C = A-40

Løs nu ligningssystemet.


Svar #2
28. september 2010 af Ukendtkurder (Slettet)

 Forstår den ikke :/


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2010 af bolani (Slettet)

Drop lige Caps-loc til en anden gang.. man får indtryk af at du RÅBER DET I HOVEDET PÅ OS!!!!!

Bente får mindst. Så kommer Anders (Bente +150) . Så kommer Christrian (bente + 190)

Bente får ca. 393,33,- 

Du kan regne ud hvad de andre får ud fra hende. Så burde det passe.  


Svar #4
28. september 2010 af Ukendtkurder (Slettet)

 Hahahah undskyld, jeg synes bare det ville være lettere at læse den sådan :D 

men tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. september 2010 af mathon

                  person                           Anders              Bente              Christian

                  portion                            x+150                  x                     x+110

        SUM             (x+150) + x + (x+110) = 1520

                              3x + 260 = 1520

                              3x = 1260

                              x = 420

                  person                           Anders              Bente              Christian

                  portion                           420+150            420                 420+110

     

                            


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. september 2011 af safis58c (Slettet)

???

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #7
13. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6

Hvad mener du med det? Prøv at formulere, hvad du er i tvivl om.


Skriv et svar til: Om at dele noget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.