Matematik

haste opgave

30. september 2010 af musser7 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej , står her og skal aflevere en aflevering imorgen og nu er jeg gået i stå.

jeg skal redegøre for: Indtegning af polygonområde i et koordinatsystem (hvordan beregner man sig frem til begrænsningslinjernes skæring med x-aksen?)

please hjææææælp!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2010 af mette48 (Slettet)

Ved at sætte f(x) = y =0 og finde løsningen for den fremkomne ligning


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2010 af JW09496 (Slettet)

Kan du ikke prøve at skrive opgaven som den står........


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2010 af JW09496 (Slettet)

#1f(x)=0 så får du dine x0 værdier(nulpunkter på x-aksen)
 

Ved at sætte f(x) = y =0 og finde løsningen for den fremkomne ligning


Skriv et svar til: haste opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.