Kemi
Syre-baseindikator med omslagsområde indenfor pH = 7-9 ?
07. april 2005 af
KickAzz (Slettet)
Hej,
Er der nogle af jer, som kender en syre-baseindikator, der har omslagsområde indenfor en pH-værdi på 7 til 9?
I min kemibog, er det nærmeste jeg kommer på thymolblåt, hvis omslagsområde ligger i pH = 8,0 - 9,6.
Håber I kan hjælpe, gerne med kildehenvisning (hvis det er muligt at finde på nettet).
Mvh
Peter
Er der nogle af jer, som kender en syre-baseindikator, der har omslagsområde indenfor en pH-værdi på 7 til 9?
I min kemibog, er det nærmeste jeg kommer på thymolblåt, hvis omslagsområde ligger i pH = 8,0 - 9,6.
Håber I kan hjælpe, gerne med kildehenvisning (hvis det er muligt at finde på nettet).
Mvh
Peter
Svar #1
07. april 2005 af madsing (Slettet)
Det er et lidt kritisk område, men det nærmeste du kommer på det er bromthymolblåt 6-7,8 og phenolphthalein 8.2-10...
//Madsing
//Madsing
Skriv et svar til: Syre-baseindikator med omslagsområde indenfor pH = 7-9 ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
