Matematik

Matematik acceleration

06. oktober 2010 af EmilieBN (Slettet)

Hey! Jeg har en opgave: 

En bevægelse foregår på en ret linje, og hastigheden v(t) til tiden t er bestemt ved v(t)=18t+1. Bestem accelerationen a(t) og vejfunktionen s(t), når s(2)=2

Jeg aner slet ikke hvad jeg skal.... En der kan hjælpe? Jeg har kigget i min grundbog, men der står intet eksempel eller formel for det.... 

Håber paa hjælp 

takk
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2010 af Erik Morsing (Slettet)

i den første skal du differentiere, i den ande integrere, hvis du ikke forstår hvorfor, så læs det igen


Svar #2
06. oktober 2010 af EmilieBN (Slettet)

 v'(t) = 18? 

og det integrerert er : 0 ? Kan de passe? 


Svar #3
06. oktober 2010 af EmilieBN (Slettet)

 og at s(2)=37? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)


Svar #5
06. oktober 2010 af EmilieBN (Slettet)

 JA, har jeg så ikke også ret? 

Og hvad betyder s(t) = t0∫t v(τ) dτ . Benyt at s(t0) = s(2) = 2 .? Det har jeg ikk set før


Skriv et svar til: Matematik acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.